Skip to main content

3. Sajam zimnice i autohtonih proizvoda – poziv za prijavu izlagača

Manifestacija Sajam zimnice i autohtonih proizvoda koja će se održavati na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu od 13. do 15. listopada 2017. godine.

Ministarstvo poljoprivrede i Grad Zagreb i ove godine organiziraju manifestaciju Sajam zimnice i autohtonih proizvoda koja će se održavati na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu od 13. do 15. listopada 2017. godine.

Cilj manifestacije je promicati hrvatske tradicionalne proizvode i očuvati običaj pripreme zimnice te pomoći malim hrvatskim proizvođačima u izravnom povezivanju s potrošačima i plasmanu njihovih proizvoda na lokalno tržište.

Pozivamo Vas da ispunite prijavni obrazac i prijavite se za sudjelovanje na ovogodišnjem 3. Sajmu zimnice i autohtonih proizvoda.

Prijave je moguće podnositi do 12:00 sati 22. rujna 2017. godine , a nakon isteka roka za prijavu i provjere svih prijava od strane organizatora, prijavljeni izlagači dobit će informaciju o prihvaćanju ili odbijanju prijave. Prednost pri odabiru imat će oni prijavitelji koji su ranije podnijeli prijavu.

Organizatori izlagačima osiguravaju besplatno sudjelovanje na manifestaciji.